Tijdens een concert van Herman Brood stond ik als tiener mee te springen en te dansen op de muziek, ik ging helemaal “los”. De vrijheid van doen waar je zin in hebt, alles kan en mag, dat gevoel was heerlijk. In mijn dagelijkse bestaan was dat anders, ik had last van angsten en onzekerheden en in die tijd (zonder internet) had ik geen idee of er meer mensen waren die zich op momenten zo ellendig konden voelen. Tijdens dat concert wist ik het zeker, vanaf morgen ga ik het anders doen! Maar als ’s ochtends de zon weer opkwam leek het wel of mijn lef van de avond ervoor met het donker was verdwenen. Toch heb ik die gedachte nooit losgelaten en elke nieuwe dag als kans gezien om het anders te doen. “Een betere versie van jezelf” is een term die je vaak voorbij ziet komen en waar ik eigenlijk de kriebels van krijg… maar dat is wel wat het is. Elke dag is er de mogelijkheid om het beter te doen dan de dag ervoor. Terugkijkend op mijn leven tot nu toe, weet ik dat ik met de kennis van nu dingen heel anders zou hebben gedaan. Je zou het spijt kunnen noemen, maar ik vind groei een mooier woord. Want het proces gaat door, elke nieuwe dag brengt nieuwe kansen en kun je andere keuzes maken. Het is aan jou!
Zou jij het fijn vinden eens in gesprek te gaan om te ontdekken wat jij nodig hebt en stappen te zetten naar bv meer balans in je leven, meer rust en meer zelfvertrouwen? Stuur een berichtje, bel, mail of plan zelf je afspraak via www.calendly.com/romygroenewoud/gratisintake. Wij spreken elkaar snel!