Hieperdepiep hoera, ik besta 5 jaar! Als persoon ga ik natuurlijk al wat langer mee maar op 1 november 2017 startte ik mijn coachpraktijk en deze maand besta ik 5 jaar en daar ben ik best een beetje trots op. Want ontslag nemen bij een prachtige organisatie als het MCL is één, het starten van een eigen bedrijf is best een ding. Jezelf verkopen, geloven in je eigen kunnen, werken aan zichtbaarheid, een stap naar voren zetten, een bord met bedrijfsnaam in de tuin laten plaatsen, een column schrijven, adverteren…wat was het superspannend in het begin!

Want de eerste maanden liep het niet storm. Ik schaamde mij soms een beetje als ik op de vraag: “loopt het een beetje, heb je wat drukte?” moest zeggen dat ik nog geen cliënten had. Ik hoopte op tenminste één cliënt zodat ik kon zeggen: “Ja, het begint te lopen”.
Gelukkig werden het meer dan één en weten steeds meer mensen hoe coaching hun leven kan veranderen. Inmiddels zijn er honderden gesprekken gevoerd en is mijn praktijk uitgebreid met de mogelijkheid om trauma’s en nare herinneringen op te ruimen door middel van EMDR.

Ook organiseer ik, samen met Meirinne Coaching uit Triemen, workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren, voor bedrijven en op scholen.
Door vertrouwen te houden en door te gaan, staat mijn praktijk nu als een huis. Een huis waar iedereen zichzelf mag zijn en waar mooie processen zich voltrekken, angsten worden opgeruimd, eigen keuzes worden gemaakt en zelfvertrouwen wordt teruggevonden.
Op een nuchtere, met beide benen op de grond-manier. Dank aan alle mensen die mijn pad kruisten, waar ik ten volste van heb mogen genieten; de coach- en EMDR sessies waar prachtige processen in gang zijn gezet.

Op naar de volgende 5 jaar!
Persoonlijke ontwikkeling is een feestje. Ik heb het zelf mogen ervaren en gun het iedereen. Laten we er wat moois van maken