Over Mij

Mijn naam is Romy Groenewoud (1968), ik ben moeder van 3 volwassen zoons. Samen met mijn partner woon ik in Berltsum.
Ik houd van zingen en gitaarspelen, fotograferen en zoek graag de rust op in de natuur. Sociale contacten vind ik erg belangrijk en spreek daarom regelmatig af met vrienden en vriendinnen.
Na 12½ jaar gewerkt te hebben in het Medisch Centrum Leeuwarden, heb ik In 2017 mijn baan opgezegd en ben een eigen praktijk gestart.
Na een lange persoonlijke zoektocht kan ik nu eindelijk zeggen dat het leven wat ik nu leid “klopt” met hoe ik een gelukkig leven voor mij zie. Niet dat het klaar is, want persoonlijke ontwikkeling gaat levenslang door.

Waar mijn leven vooral bestond uit overleven, mijn onzekerheden en angsten de baas worden, geniet ik nu van elke dag! Door de opleidingen die ik heb gevolgd, door mijn partner die altijd precies het juiste lijkt te zeggen, door mensen om mij heen te verzamelen die mij kunnen spiegelen. En door stappen te zetten waar ik nog niet aan toe leek. Door te gáán en dóór te gaan.

De levenservaring die ik met vallen en opstaan heb opgedaan, heeft ertoe geleid dat ik een schat aan ervaring heb die ik niet verloren wil laten gaan. Door herkenning en ontwikkeling op persoonlijk niveau kan ik nu anderen helpen. Soms wil ik het wel van de daken schreeuwen dat er zoveel meer mogelijk is. Zet je overtuigingen aan de kant en ga ervoor!
Mijn manier van coaching is toegankelijk, open, verhelderend en met de nodige humor. Want waarom zwaar maken als het ook licht kan zijn?
Coachen is voor mij: genieten, gunnen, betrokken, en het geloof in een betere wereld!
Coaching geeft inzicht, verandering is een keuze.

Gevolgde opleidingen:
– Total Coaching I
– NLP Practitioner
– Total Coaching II
– Systemisch werk
– Vertrouwenspersoon
– Intuïtieve ontwikkeling
– EMDR

Coaching geeft inzicht, verandering is een keuze