Over Mij

Mijn naam is Romy Groenewoud (1968), ik ben moeder van 3 volwassen zoons. Samen met mijn partner woon ik in Berltsum.
Ik houd van zingen en gitaarspelen, fotograferen en zoek graag de rust op in de natuur. Sociale contacten vind ik erg belangrijk en spreek daarom regelmatig af met vrienden en vriendinnen.
Na 12½ jaar gewerkt te hebben in het Medisch Centrum Leeuwarden, heb ik In 2017 mijn baan opgezegd en ben een eigen praktijk gestart.
Na een lange persoonlijke zoektocht kan ik nu eindelijk zeggen dat het leven wat ik nu leid “klopt” met hoe ik een gelukkig leven voor mij zie. Niet dat het klaar is, want persoonlijke ontwikkeling gaat levenslang door.

Waar mijn leven vooral bestond uit overleven, mijn onzekerheden en angsten de baas worden, geniet ik nu van elke dag! Door de opleidingen die ik heb gevolgd, door mijn partner die altijd precies het juiste lijkt te zeggen, door mensen om mij heen te verzamelen die mij kunnen spiegelen. En door stappen te zetten waar ik nog niet aan toe leek. Door te gáán en dóór te gaan.

De levenservaring die ik met vallen en opstaan heb opgedaan, heeft ertoe geleid dat ik een schat aan ervaring heb die ik niet verloren wil laten gaan. Door herkenning en ontwikkeling op persoonlijk niveau kan ik nu anderen helpen. Soms wil ik het wel van de daken schreeuwen dat er zoveel meer mogelijk is. Zet je overtuigingen aan de kant en ga ervoor!
Mijn manier van coaching is toegankelijk, open, verhelderend en met de nodige humor. Want waarom zwaar maken als het ook licht kan zijn?
Coachen is voor mij: genieten, gunnen, betrokken, en het geloof in een betere wereld!
Coaching geeft inzicht, verandering is een keuze.

Gevolgde opleidingen:
– Total Coaching I
– NLP Practitioner
– Total Coaching II
– Systemisch werk
– Vertrouwenspersoon
– Intuïtieve ontwikkeling
– EMDR

        Coaching geeft inzicht,

                          verandering is een keuze

|

Wat klanten zeggen...

Coaching heeft mij zelfverzekerder gemaakt

Ik voelde mij vanaf het eerste moment meteen op mijn gemak bij Romy, ze luistert aandachtig en heeft me in onze gesprekken op een plezierige manier uit mijn comfortzone laten komen. Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt en laten inzien dat IK er als persoontje ook...

Wat een inspirerende avond!

Wat een inspirerende avond gisteren! Ik heb ervan genoten! Ook van jouw enthousiasme😊

Dit goede gevoel werd met elke sessie bevestigd

Al vanaf de eerste ontmoeting wist ik dat ik goed zat bij Romy. Het beeld op de site klopte met haar warme persoonlijkheid en expertise. Dit goede gevoel werd met elke sessie bevestigd: Romy luistert aandachtig, stelt goede vragen, gebruikt mooie technieken, ook met...

Nog steeds beduusd hoe bizar dit is

Wat heb ik de EMDR-sessie als mooi ervaren. Ik ben nog steeds beduusd hoe bizar dit is. Wel enorm moe in mijn hoofd, maar wat ben ik blij met jou en het resultaat! Zo dankbaar.

Wat een eye-opener

Zo blij met de workshop "Maak je eigen inspiratieboek"! Echt een eye-opener om mee verder te kunnen. Ik merk dat ik nu al dingen anders kan bekijken, kon zelfs een compliment ontvangen en sta meer in mijn kracht.

Het doet meteen wat met je gedachtes

De workshop "Maak je eigen inspiratieboek": Het was echte een heel bijzondere avond. Het doet meteen wat met je gedachten en emoties. Heel mooi om je daar bewust van te zijn.

De emotionele lading is eraf

De EMDR-sessie heeft mij heel erg goed geholpen. De emotionele lading is eraf als ik aan die nare situatie denk.

Je kunt jezelf zijn, zonder oordeelsvorming

Ik kan Romy van harte aanraden als coach. Bij haar kun je jezelf zijn, zonder oordeelsvorming. Zij is in staat om vanuit verschillende oogpunten samen naar de kern te komen. Dit verloopt volgens een natuurlijk proces. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en samen...

Ik ben zelfverzekerder geworden

Romy is een lieve meelevende vrouw met een goed luisterend oor. Ze is open en eerlijk. Ze heeft me veel handvaten gegeven hoe ik in mijn eigen kracht kan staan, was namelijk erg onzeker en negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen. Ze geeft je weer het vertrouwen...

Ontzettend veel geleerd!

Wat heb ik ontzettend veel geleerd! Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment, want uiteindelijk is het een proces wat je zelf doorloopt. We hebben zoveel besproken waarbij ze mij liet zien dat de manier hoe je ergens naar kijkt, ook anders kan. Ik heb...

EMDR heeft mij fantastisch geholpen

Sinds jaar en dag was ik bang voor menigten mensen. Staan tussen een grote groep leidde bij mij tot paniekaanvallen, waardoor mijn angst alleen maar toenam. Juist in de rustige coronatijd droomde ik meerdere malen per week dat ik mij in een mensenmassa bevond en ik...