De zomer is voorbij, de vakantie is een herinnering geworden. De vakantie, bedoeld om even bij te tanken, nieuwe dingen te ontdekken en even uit je dagelijkse sleur te ontsnappen. Liggend op je stretcher in je achtertuin of voor je tent in Zuid Frankrijk. Los van al je verplichtingen komt er ruimte in je hoofd, en omdat nergens niets kan zijn, wordt de ruimte al snel opgevuld door een nieuwe stroom aan gedachten.
Gedachten waarin mooie ideeën voorbij komen maar misschien ook twijfels, of je wilt blijven doen wat je deed. Vanuit een ander perspectief denk je na over je werk, je onderneming of bijvoorbeeld je gezondheid. Even afstand nemen zorgt voor een frisse blik op je eigen situatie, wat ga je anders doen? Wat zijn jouw goede voornemens?
De eerste dag na de vakantie is de eerste dag van jouw nieuwe jaar. Als een soort oud en nieuw maar dan zonder vuurwerk. Heb jij stappen kunnen zetten om jouw mooie ideeën om te zetten tot actie? Of bleef alles bij het oude en heb je jouw plannen en voornemens met de koffers op zolder gezet?
Ben jij klaar voor het zetten van de volgende stap? Of wil je eens sparren over jouw ideeën? Maak dan een afspraak voor een inzichtgevende coachsessie.
Bel (06-83211949), mail ([email protected]) of stuur een pb’tje of plan je gratis intake in via:
www.calendly.com/romygroenewoud/gratisintake
#coaching #www.romycoaching.nl #vakantie #zolderopruiming