Er moet nog wat geklust worden maar in september is de nieuwe workshopruimte een feit. Een ruimte waar complimenten worden gegeven, waar gelachen wordt en misschien wel eens een traantje vloeit.  In deze ruimte liggen inzichten te wachten op hun eigenaar. Het is mijn missie om mensen te laten vertrouwen op hun eigen kunnen en hen stappen te laten zetten die ze vanwege belemmerende overtuigingen niet durven zetten. Omdat ik houd van het terugbrengen naar de eenvoud organiseer ik workshops die op een ongedwongen manier een goed gevoel geven.

In de workshop worden onbewuste processen en talenten naar de oppervlakte gebracht, wordt er bewondering geoogst en word jij je bewust dat wat jij doet, wat jij kan, helemaal niet zo gewoon is als je zelf denkt.

Ik vind het belangrijk zowel in het coachen alsook met de workshops dat de deelnemers met een goed gevoel de ruimte weer verlaten, met opgeheven hoofd en meer zelfvertrouwen dan toen ze binnenkwamen. De energie mag weer gaan stromen. Of zoals een deelnemer zei: “ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!”

Je hebt een categorie mensen die bij voorbaat al enthousiast is en alles aangrijpt om te leren en te ervaren. En er is een groep die over de welbekende drempel moet voordat ze ergens aan begint. Ieder mens is prachtig op zijn of haar eigen wijze. En dat mag gezien en benoemd worden!

Oordelen en negativiteit worden bij de voordeur losgelaten. We respecteren en waarderen elkaar en hebben vooral heel veel plezier. Want zoals ik wel vaker heb benoemd: persoonlijke ontwikkeling kan ook op een luchtige manier. Wat zwaar is, kan het ook licht gemaakt worden.

Wij gaan nog even door met klussen zodat er vanaf september een prachtige workshopruimte is ingericht om jullie te ontmoeten. Graag tot dan en een fijne vakantie gewenst.

Wil je meer weten? Stuur gerust een mail: romy. [email protected] of bel/app naar: 06 83 211 949