Dat is wat ik wel eens hoor als het gaat over jezelf laten coachen. Zijn er in Friesland mensen die werken aan persoonlijke ontwikkeling? Jazeker. Zelfs Fríezen, in de meest nuchtere vorm, kiezen voor een coach die hen een spiegel voorhoudt. Liefst wel één met een nuchtere aanpak, met beide benen op de grond, met luchtigheid en humor. Ik houd ervan, mensen die bezig zijn met hoe ze in het leven staan en willen groeien in wie ze zijn. Én ik houd van die nuchtere aanpak, geen zweverig gedoe, geen vingers wijzen naar anderen maar zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het eigen geluk.

Stappen zetten en gaan! Ook al durf je nog niet. Persoonlijke ontwikkeling is als leren fietsen.  Best wel spannend kan dat zijn. Toch stap je op en met behulp van zijwieltjes (de coach?) blijf je overeind. Al snel fiets je zelfstandig de straat op en neer.  En hoe vaker je het doet, hoe vertrouwder het voelt en hoe groter jouw wereld en jouw mogelijkheden worden.

Ben je onzeker of heb je het idee dat jij altijd de kar moet trekken? Of ben je op zoek naar balans tussen werk en privé? Wat je vraag ook is, coaching helpt om jezelf echt goed te leren kennen. Daarmee creëer je keuzes, geen excuses.

Al tijdens een eerste gesprek doe je inspiratie op en krijg je inzichten die je meteen kunt toepassen in jouw leven. Inzichten die lucht geven, frisse Friese lucht!